Enviaments, pagament i devolucions

ARGUS DISSENY, SL realitza enviaments a tota la Península Ibèrica i Balears mitjançant una empresa de logística privada, excloent Ceuta, Melilla i les Illes Canàries.

Els costos de l’enviament no inclouen el 21% d’IVA i cap altre aranzel, impost, taxa o càrrec extra.

El preu de la tramesa a a Catalunya és de 6,57 € (sense IVA), a la resta de la Península és de 9,05 € (sense IVA) ia les Balears és de 13,25 € (sense IVA).

Si la compra supera els 60 € els ports seran gratuïts.

Per a la resta de zones d’enviament s’han de consultar els preus.

En el cas de triar l’opció “Recollir en botiga”, quan la comanda està llest et vam avisar i l’horari per passar a recollir la comanda serà de dilluns a divendres de 9h a 15h.

El termini de lliurament es trobarà a la fitxa de cada producte tenint en compte que aquest serà estimat. Un cop confirmat el pagament només comptaran els dies laborables. Si el termini de lliurament resulta ser molt diferent a l’indicat al web de argushop.es, ens posaríem en contacte mitjançant correu electrònic o trucada per informar dels canvis i confirmar la comanda.

Ja que el termini de lliurament és orientatiu, la modificació d’aquest no implicarà l’anul·lació ni indemnització. Un cop que l’enviament es trobi en preparació no podrà ser anul·lat.

En les comandes de diversos articles es realitzarà un sol enviament i el termini de lliurament s’estipularà a partir de la gestió de l’últim comanda.

El lliurament es considera efectuada en el moment que el transportista lliura el paquet al client. Li correspon a aquest verificar els productes en el moment de la recepció i exposar qualsevol queixa o reclamació que pugui ser justificada al mateix transportista.

El pagament dels articles es pot fer mitjançant PAYPAL o transferència bancària.

Els pagaments mitjançant transferència bancària s’han d’ingressar en el següent compte bancari:
BENEFICIARI: ARGUS DISSENY, SL
ENTITAT: Banc Sabadell
COMPTE: ES04 0081 1810 3100 0102 8108

L’import de la compra es carregarà immediatament. Un cop tinguem constància de l’ingrés de l’import (en alguns casos les transferències no es fan efectives fins 48h després de l’ingrés i només comptant dies laborables), es procedirà a gestionar l’enviament de la comanda.

Tots els productes oferts en argushop.es disposen de dret de devolució durant els 7 dies hàbils següents des de la data de recepció, sempre que la comanda es retorni en perfectes condicions: productes i embalatge original. Passat aquest període de temps no podrem admetre cap devolució. Un cop rebuts els articles al nostre local i comprovat que la comanda està en perfectes condicions, procedirem al reintegrament de l’import o la substitució del producte. Només s’abona l’import del producte retornat, les despeses d’enviament no seran retornats. Estan exclosos tots els productes que hagin estat personalitzats explícitament per al client.

En el cas que la devolució es realitzi per causes no imputables a ARGUS DISSENY, SL, les despeses d’enviament per a realitzar la devolució seran a càrrec del client. No obstant, si en obrir l’enviament es detecta un defecte de fabricació o error de preparació (exclusivament en aquests casos) ARGUS DISSENY, SL autoritzarà la devolució a ports deguts. Si la devolució dels productes defectuosos és lícita, ARGUS DISSENY, SL es farà càrrec de les despeses d’enviament sempre que el comprador hagi comunicat la decisió de la comanda en el moment de la recepció. Es podrà enviar un altre producte a canvi o sol·licitar un abonament de l’import pagat (un cop arribi la comanda al nostre local es farà l’abonament en un temps màxim de 15 dies hàbils).
Envia suggeriments
Historial
Desades
Comunitat