Empresa: ARGUS DISSENY, SL
Carrer Lepant, 326 Entl. 1a. Despatx 9.
08025 Barcelona (BCN)
CIF: B63400899

DRET D’INFORMACIÓ

Mitjançant aquest avís legal, l’empresa Argus Disseny, SL titular del lloc web www.argusdisseny.com informa els usuaris sobre la política de protecció de dades de caràcter personal: tota la informació i les dades obtingudes a partir d’aquest lloc web subministrades pels usuaris, seran incorporades a una base de dades i la seva titularitat correspondrà a l’empresa Argus Disseny, SL.

FINALITAT

Les dades que vostè ens pugui facilitar mitjançant el correu electrònic tenen com a finalitat gestionar la seva sol·licitud, facilitar-li informació i/o serveis que sol·liciti.

CONSENTIMENT DE L’USUARI

L’ús de la tramesa d’un correu electrònic suposa el consentiment del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els mitjans de comunicació esmentats. Les dades no seran cedides a tercers. No obstant això, aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment, tot posant de manifest, per tant, el caràcter facultatiu i no obligatori d’aquest.

DRET D’ACCÉS

Podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la mateixa LOPD. Per a la seva comoditat, també podrà exercir els drets abans esmentats adreçant-se al correu electrònic argus@argusdisseny.com. El lloc web d’Argus Disseny, SL no utilitza tècniques de “Spaming” ni tampoc queden enregistrats els usuaris per una mera visita al nostre lloc web.

Argus Disseny, SL tan sols tractarà la informació que l’usuari ens comuniqui per mitjà de correu electrònic. Argus Disseny, SL no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de la nostra empresa.

SEGURETAT

Argus Disseny, SL manté els nivells de seguretat de protecció de dades segons el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat o robatori de les dades que vostè faciliti a Argus Disseny, SL, sense perjudici d’informar-lo que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Argus Disseny, SL no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Pel que fa a qualsevol tema relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic argus@argusdisseny.com.

 

Verified by MonsterInsights