TERMES I CONDICIONS

Aquest web s’ha creat per donar a conèixer els productes i serveis oferts per l’empresa:

 ARGUS DISSENY, SL
C / Lepant 326, entl. 1 despatx 1
08025 Barcelona
CIF B63400899
Tel 93 786 04 75
argus@argusdisseny.com 

CONDICIONS D’ÚS
Aquestes condicions regulen l’accés i utilització del lloc web argusdisseny.com que ARGUS DISSENY, SL posa gratuïtament a disposició dels usuaris per tal de donar a conèixer els seus productes, serveis i preus. L’accés al mateix implica la seva acceptació sense reserves. 

ARGUS DISSENY, SL rebutja la responsabilitat que pugui derivar-se d’errors tipogràfics i es reserva el dret a actualitzar, eliminar o modificar l’oferta comercial i els continguts del lloc web en qualsevol moment, així com a establir limitacions i / o restringir el seu accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent. 

ARGUS DISSENY, SL no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web. 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
S’autoritza la visualització, la descàrrega, la impressió i l’emmagatzematge de contingut del web només i exclusivament si és per a un ús personal i privat. Es prohibeix expressament la seva utilització amb fins comercials o per a la seva distribució o comunicació pública. 

La totalitat de la pàgina argusdisseny.com: textos, imatges, arxius i qualsevol altre material, són propietat d’ARGUS DISSENY, SL. Queda prohibit la reproducció total o parcial d’aquesta pàgina web i dels seus continguts sense el permís per escrit de ARGUS DISSENY, SL. 

PROTECCIÓ DE DADES
D’acord amb la Llei Orgànica 15/99 sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), ARGUS DISSENY, SL compleix amb la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus clients i els manté en la més estricta confidencialitat. 

L’usuari accepta que les dades dels formularis de consulta facilitats mitjançant la nostra pàgina web s’incorporin als fitxers informatitzats titularitat d’ARGUS DISSENY, SL d’acord amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD). Les dades personals seran utilitzades únicament i exclusivament per als serveis interns de ARGUS DISSENY, SL, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, l’enviament de nous productes, ofertes o serveis i altres motius pels quals ARGUS DISSENY, SL tingui de contactar amb el client. En cap cas la informació rebuda serà venuda, llogada o comunicada a tercers. 

ARGUS DISSENY, SL es compromet a guardar les dades de caràcter personal i farà tot el que estigui al seu abast per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els usuaris de argusdisseny.com poden exercitar el dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades personals mitjançant notificació per escrit a ARGUS DISSENY, SL C / Lepant 326, entl. 1 Despatx 1 08025 Barcelona o per correu electrònic a argus@argusdisseny.com

ACCEPTACIÓ CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
La utilització o contractació dels productes i / o serveis oferts a argusdisseny.com suposa l’acceptació de les següents condicions generals de venda. 

Les compres realitzades a argusdisseny.com queden sotmeses a la normativa vigent.

ARGUS DISSENY, SL podrà modificar les condicions de venda en el moment que ho estimi oportú. 

SISTEMA DE COMPRA
Poden realitzar compres de productes del web argusdisseny.com, qualsevol persona física major de 18 anys o persona jurídica degudament representada que accepti les condicions de venda. Queden excloses totes les persones menors de 18 anys. 

Per procedir a la compra del producte, l’usuari haurà de seleccionar el producte que vol comprar i afegir a la cistella. Un cop completada la selecció de productes objecte de compra, l’usuari haurà de prémer la icona «Realitzar comanda». A continuació, s’han d’indicar els productes seleccionats per la seva compra i l’usuari haurà de seleccionar entre les opcions disponibles per a l’enviament dels productes a l’adreça indicada i la forma de pagament dels mateixos. Finalment, l’usuari haurà de prémer la icona «Finalitzar la comanda». 

PRODUCTES, PREUS I PORTS
La descripció de cada producte o les seves fotografies tenen una funció merament informativa. Com a conseqüència ARGUS DISSENY, SL declina qualsevol responsabilitat per l’aparició d’errors. En el cas de detectar-los, l’empresa es compromet a corregir-los i / o ometre’ls el més aviat possible. 

Hi pot haver alguns casos en què la mostra virtual realitzada per ARGUS DISSENY, SL no coincideixi al 100% amb el resultat final. Hi pot haver una petita variació en el color, mida, forma, acabat o posició. 

Es preus dels productes mostrats inclouen el 21% d’IVA. No inclouen les despeses de transport i lliurament. Aquestes despeses es mostren al final de la comanda. 

Les comandes realitzades per particulars des d’altres països de la Unió Europea també inclouran el 21% d’IVA (consulti el seu assessor) convenientment descrits a la web i seran per compte del client. 

ARGUS DISSENY, SL es reserva el dret de modificar els preus dels productes oferts en qualsevol moment i sense previ avís. No obstant això, els productes es facturaran sobre la base dels preus mostrats en el moment del registre, sempre que es disposi d’existències.

En el cas de triar l’opció de recollir en ARGUS DISSENY, SL, l’horari d’atenció al client serà de dilluns a divendres de 9 a 15 h. 

MODALITATS DE COMANDES
Els clients d’ARGUS DISSENY, SL poden realitzar les seves comandes per 3 vies:
– Per internet: argusdisseny.com
– Per telèfon: 93 786 04 75 de dilluns a divendres de 9h a 15h.
– Per correu electrònic: argus@argusdisseny.com 

LEGISLACIÓ APLICABLE
ARGUS DISSENY, SL es troba establert a Espanya, així que les condicions de venda es regiran i interpretaran d’acord amb les lleis d’Espanya.