ENVIAMENTS, PAGAMENT I DEVOLUCIONS

ARGUS DISSENY, SL realitza enviaments a tota la península Ibèrica, Illes Balears i Portugal mitjançant una empresa de logística privada, excloent a les Canàries, Ceuta, Melilla i Gibraltar, però sí que es pot triar una direcció de lliurament a Península i gestionar de manera autònoma l’enviament a aquests llocs. Els preus que es mostren a la web inclouen les despeses de transport i lliurament.

Les comandes fetes per particulars des d’altres països de la Unió Europea també inclouran el 21% d’IVA (consulti el seu assessor) convenientment descrits a la web i seran per compte del client. Les despeses d’enviament o terminis de lliurament addicionals varien en funció del país de destinació. Els terminis de lliurament no inclouen tots els tràmits duaners. En cas de lliurament fora de la UE les taxes de duana són responsabilitat del destinatari i es paga al moment del lliurament.

ARGUS DISSENY, SL es reserva el dret de modificar els preus dels productes oferts en qualsevol moment i sense previ avís. No obstant això, els productes es facturaran sobre la base dels preus mostrats en el moment del registre, sempre que es disposi d’existències.

Un cop confirmat el pagament només comptaran els dies laborables. Si vols saber el termini de lliurament pots contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic o trucada per informar-te i confirmar la comanda.

Un cop que l’enviament es trobi en preparació no podrà ser anul·lat.

En les comandes de diversos articles es realitzarà un sol enviament i el termini de lliurament s’estipularà a partir de la gestió de l’última comanda.

El lliurament es considera efectuada en el moment que el transportista lliura el paquet al client. Li correspon a aquest verificar els productes en el moment de la recepció i exposar qualsevol queixa o reclamació que pugui ser justificada al mateix transportista.

El pagament dels articles es pot fer mitjançant transferència bancària.

Els pagaments mitjançant transferència bancària s’han d’ingressar en el següent compte bancari:

BENEFICIARI: ARGUS DISSENY, SL
ENTITAT: Banc Sabadell
COMPTE: ES04 0081 1810 3100 0102 8108

L’import de la compra es carregarà immediatament. Un cop tinguem constància de l’ingrés de l’import (en alguns casos les transferències no es fan efectives fins 48 h després de l’ingrés i només comptant dies laborables), es procedirà a gestionar la preparació i l’enviament de la comanda.

Tots els productes oferts per argusdisseny.com disposen de dret de devolució durant els 7 dies hàbils següents des de la data de recepció, sempre que la comanda es retorni en perfectes condicions: productes i embalatge original. Passat aquest període de temps no podrem admetre cap devolució. Un cop rebuts els articles al nostre local i comprovat que la comanda està en perfectes condicions, procedirem al reintegrament de l’import o la substitució del producte. Només s’abona l’import del producte retornat, les despeses d’enviament no seran retornats.

Estan exclosos tots els productes que hagin estat personalitzats explícitament per al client.

En el cas que la devolució es realitzi per causes no imputables a ARGUS DISSENY, SL, les despeses d’enviament per a realitzar la devolució seran a càrrec del client. No obstant això, si en obrir l’enviament es detecta un defecte de fabricació o error de preparació (exclusivament en aquests casos) ARGUS DISSENY, SL autoritzarà la devolució a ports deguts. Si la devolució dels productes defectuosos és lícita, ARGUS DISSENY, SL es farà càrrec de les despeses d’enviament sempre que el comprador hagi comunicat la decisió de la comanda en el moment de la recepció. Es podrà enviar un altre producte a canvi o sol·licitar un abonament de l’import pagat (un cop arribi la comanda al nostre local es farà l’abonament en un temps màxim de 15 dies hàbils).