entrada_textil

Creem dissenys d’estampats a la teva mida

Argus Disseny és una empresa especialitzada en disseny gràfic i multimèdia que va començar la seva activitat l’any 2004. Actualment l’estudi s’ha diversificat oferint als seus clients, també, els serveis de disseny tèxtil.

La nostra empresa disposa d’un departament tèxtil que es dedica a solucionar les necessitats específiques que puguin sorgir als nostres clients en un determinat moment. Podem, per exemple, sistematitzar un dibuix per convertir-lo en un estampat all-over (el que es coneix com “rapportar”), perquè així, el nostre client aconsegueixi un estampat equilibrat i sense problemes de repetició o industrialització. Però també podem oferir altres serveis; crear dissenys personalitzats, dissenyar tota una col·lecció, crear dissenys per temàtiques, fer variacions de color, digitalitzar patrons de cartró, etc…

El nostre objectiu principal és oferir una solució fàcil i eficient per a aquells clients que desitgin donar a les seves creacions el valor afegit d’un estampat original i únic.

Com ho fem? Explica’ns què vols

El client ens explica la seva idea i, si en té, ens entrega una imatge o dibuix original (bé per correu electrònic o en suport físic), i nosaltres ens encarreguem de fer un arxiu digital amb les dimensions triades pel client i amb la qualitat necessària per ser reproduït sobre teixit (per exemple per tela contínua necessitem l’ample de tela).

Si es tracta d’un suport físic, per tal que la comanda es pugui realitzar cal complir les condicions següents:

  1. Mesurar menys de 100 cm d’ample
  2. No ha de tenir arrugues, forats, talls…

Nosaltres escanejarem el suport físic, i a partir d’aquí realitzarem els retocs que siguin necessaris per obtenir un arxiu amb les mides i característiques que el client ens hagi demanat. Ja sigui per crear un “rapport” o per adequar-lo per a l’estampació final d’altres productes (mocadors, fulards, biquinis, sabates, etc).

Quin és el resultat?

El resultat és una imatge d’un mínim de 150 ppp a mida real, en format TIFF o JPG.

T’enviarem la imatge a través de la nostra ftp o mitjançant qualsevol ftp pública, com www.wetransfer.com, per exemple.

Tingues en compte que els colors que estàs veient en pantalla responen a un espectre llum RGB i els colors impresos responen normalment a un espectre de color pla CMYK. Per tant, l’estampat final podria no quedar exactament amb els color que veus per pantalla.

Posa’t en contacte amb el teu estampador habitual, ells disposen de cartes de colors que ens poden ajudar a ajustar els resultats de l’estampació final.

Suplement d’urgència

Si tens molta pressa, el teu disseny pot estar a punt en tan sols 2/3 dies. Fes la teva comanda abans de les 14.00 hores de qualsevol dia feiner, i nosaltres ens comprometem a enviar-lo en 2/3 dies laborals (de dilluns a divendres). Si, per causes de producció, aquest compromís no es pogués complir, ens posaríem en contacte amb tu per informar-te de la possible data de lliurament.

Aquest servei comporta un petit suplement en el pressupost, per això si és urgent és necessari indicar-ho alhora de realitzar una comanda nova.

Compromís de confidencialitat

Som conscients que la majoria de dissenys requereixen confidencialitat. Per això, ens comprometem a no divulgar cap dels treballs i només sota el consentiment exprés dels nostres clients, fem difusió dels dissenys a la nostra pàgina web i no les fem servir per a cap altra finalitat.

Si vols que et fem un pressupost, truca’ns o escriu-nos un correu electrònic.

Verified by MonsterInsights