Innogent: nova imatge corporativa

 

 

Descripció

En col·laboració amb la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió del Departament de la Presidència i el Departament de Governació i Relacions Institucionals, s’ha adequat el logotip d’InnoGent i el seus productes/serveis als criteris gràfics establerts al Programa d’identificació visual – PIV. La nova proposta respecta l’esperit del projecte InnoGent i destaca, amb recursos diferents, els dos pilars en què fonamenta la seva acció: la innovació i el talent.

Es destaca inno en color vermell, per ser la innovació el principal focus de la seva missió i Gent amb les lletres majúscules per ser les persones i el seu talent el principal motor de la innovació a la Generalitat de Catalunya. Per igualar-les, s’ha jugat amb diversos cossos de text i amb dos gruixos de lletra diferents.

També s’han desenvolupat les formes d’harmonització de la marca InnoGent i els seus productes i serveis amb la identificació bàsica de la Generalitat, així com el manual d’aplicacions.

Podeu trobar la nova imatge gràfica en aquest enllaç, a l’apartat: enllaços relacionats.

 

 

Detalls

Client Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió i Departament de Governació i Relacions Institucionals – Generalitat de Catalunya
Data 28.04.2015

 

Verified by MonsterInsights